KETIL R. SVEEN

Advokattjenester, styreledelse, virksomhetsutvikling

Hvem er jeg?

Med lang fartstid og erfaring som gründer, virksomhetsutvikler, styreleder og advokat tilbyr jeg bistand til virksomheter og grundere innen forretningsjus, forretningsutvikling og med styreledelse. I over 25 år har jeg jobbet med entreprenørskap og styreledelse, og lang erfaring som leder av kontrollkomitée i en større børsnotert sparebank. Jeg er opptatt av mellomstore virksomheters rammebetingelser og deres forutsetninger for å lykkes.
 Jeg er engasjert i forretningsutvikling og oppfattes som en handlekraftig advokat som kan vise til gode resultater, og fornøyde kunder.

Jeg praktiserer som forretningsadvokat, som profesjonell styreleder og som mentor, hvor jeg gir lederstøtte til bedriftsledere og styrer. Jeg vurderer og kan ta på meg oppdrag som «interimleder», når virksomheter i perioder har akutt behov for en leder eller trenger bistand.

I min karriere har jeg vært «min egen lykkes smed» og vært med på å etablere mange virksomheter, blant annet innen forsikring/finans, formuesforvaltning, consulting, bemanning, advokatvirksomhet, håndverkertjenester og treningssenter. Jeg har i tillegg bistått og bistår en rekke mellomstore virksomheter og tidligfasebedrifter.